admin Posted on 12:21

Alle firmaer printer en masse papirer

Der findes stort set ikke det firma eller det kontor der ikke printer, og som derfor ikke bruger blækpatroner, printerpatroner eller bare toner. printerpatroner findes i et enormt stort udvalg, og der findes lige så mange forskellige printere som de forskellige blækpatroner og printerpatroner passer i. Derfor skal man finde et firma som kan fortsætte med at levere den helt rigtige printerpatroner eller blækpatroner for ellers er det et problem at man på et tidspunkt skal skifte sin printer ud selvom den virker fint, bare fordi man ikke længere kan få nye og fyldte printertoner længere.

Find en god leverandør af kontorartikler

Det er en virkelig stor fordel hvis man har en fast leverandør af kontorartikler som samtidig også kan levere printerudstyr med få dages varsel og i de mængder og i det udvalg man har brug for. Et firma kan jo ikke bare holde fjorten dages pause med at printe ud fra ed mange medarbejderes computere, for der er jo både kontrakter der skal underskrives, rapporter der skal sendes til kunder og ikke mindst kundeforslag og priser der skal printes ud og leveres til de relevante personer. Det er derfor et spørgsmål om tid og penge hvis en printer står stille alt for længe. Der er derfor penge at spare hvis man altid har toner på lager som kan bruges i forbindelse med at det andet man har løber tør.
Det er i øvrigt altid en god idé at investere i en laser printer da den ike udtørre blækket hvis man for eksempel har sommerferie på kontoret og derfor ikke printer i et par uger. Det gør en almindelig blækprinter meget hurtigere hvilket er superærgerligt og dyre lærepenge ud af vinduet for virksomheden. Og så er det i øvrigt også superdårligt for miljøet hvis man ikke bruger produkterne op inden man erstatter dem med nogle nye og funktionsdygtige.