Bilen er ferieklar

Posted by on jan 2, 2014 in Biler og sjov | Kommentarer lukket til Bilen er ferieklar

Bilen er ferieklar

Jeg har på det seneste haft en masse problemer med mit luftfilter og oliefilter. Det som om, når det bliver for koldt, virker det ikke optimalt længere. Derudover har jeg fornyligt haft en masse problemer med min gearstang, og det er for alvor ved at være trælst for mig at køre i bil. Derfor har jeg besluttet mig at køre ned med den til en mekaniker, som så tager et kig på mine autodele. Det gjorde jeg her i sidste weekend, hvor min mekaniker undersøgte min bil og konkluderede at den behøvede nye autodele. Disse autodele kunne han finde til en fornuftig pris og samtidigt love mig en god kvalitet, således de her reservedele ville holde i mange år. Jeg var meget begejstret for dette tilbud og takkede med det samme ja, fordi jeg snart skal på juleferie med min familie, og da vi skal køre ned til Østrig, er det vigtigt med en biler der virker.

Gode funktioner

Min mekaniker fik hurtigt pillet de gamle autoreservedele ud, og fik bestilt nogle Audi reservedele hjem til mig, således bilen allerede kunne være færdig efter et par dage. Han havde bestilt de her Audi reservedele på denne hjemmeside, refakodk. Der gik ikke mere end de to dage, så havde jeg min nye bil hjemme igen med nye Audi reservedele. Nu er jeg klar til juleferie, og er sikker på at der ikke kommer flere problemer med min bil, således vi kan få en rigtig dejlige og hyggelig juleferie i Sverige, uden problemer med bilen. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og det kan klart anbefales at få undersøgt sin bil inden man kører på ferie.