Billigere med et gør det selv køkken

Posted by on aug 13, 2013 in Hus og Have | 0 comments

Vi er lige flyttet i en ny lejlighed for nogle uger siden, og derfor er min kæreste og jeg på udgik efter et billig køkken. Når man som os er studerende, er det rart at kunne købe tingene lidt billigere. Da min kæreste for nogle dage siden, nævnte for mig, at vi kunne købe et gør det selv køkken, var jeg helt med på ideen. Det ville både blive billigere og så kunne vi hygge os med, at sætte vores nye køkken op sammen. Dog har vi endnu ikke fundet et køkken endnu, da der er så mange køkkener, at vælge imellem og det skal alt sammen passe med vores økonomi.

find et køkken billigt

 

Butik med stort køkken udsalgkøkkener

Min kæreste fandt en rigtig god hjemmeside den anden dag, som er en virksomhed der sælger køkkener lidt udenfor vores by. De skulle et forholdsvis billig køkken og ofte også rigtige mange køkken udsalg, derfor overvejer vi nu, om vi skal tage ud forbi butikken, for at se om de skulle have lidt køkken udsalg, så vi måske kan finde vores næste køkken til den nye lejlighed. Jeg er virkelig spændt på, hvordan vores nye køkken kommer til at se ud samtidig med, at jeg også glæder mig til at kunne stå og lave mad i vores nye køkken. Jeg har bare et krav til vores køkken. Det skal være i en god kvalitet og med en opvaskemaskine og stor fryser. Nu får vi af se hvad vi finder.

Leave a Reply