Det nye liv

Posted by on jan 19, 2014 in Mad og Sundhed | Kommentarer lukket til Det nye liv

Det nye liv

Nu har det været nytår, vi er i gang med et nyt årti, og det betyder også, at det er på tide, at komme i gang med min nye livsstil. Det betyder blandt andet, at jeg skal stoppe med at ryge. Og til det formål har jeg købt mig en e cigaret. Jeg besluttede mig for, at jeg ville købe en e cigaret, fordi der er flere af mine venner, som har prøvet en e cigaret, og har opnået gode resultater med det. Samtidig synes jeg også, at man ser en el smøg mange steder i den offentlige debat, og her er der også mange, som taler godt og positivt omkring den. Derfor tænker jeg også, at det bliver den, som skal hjælpe mig til, at kunne holde mig fuldstændig fra de farlige tobakscigaretter. Det går nemlig ikke at blive ved at ryge på dem mere.

el smøg

Flere fordele

Men noget af det, som er det aller bedste ved at skulle stoppe med at ryge er, at der er mange motiverende fordele ved det. Den første fordel er jo selvfølgelig, at man bliver meget sundere. Enhver kan sige sig selv, at det er sundere at ryge på en elektronisk cigaret, som benytter sig af vanddamp i stedet for den farlige tobaksrøg. Samtidig er en elektronisk cigaret ikke når så dyr, som en almindelige cigaret. Og samtidig skal jeg jo heller ikke købe cigaretter hver gang. Man bruger nemlig den samme cigaret, men skifter kun den væske ud, som cigaretten kører på. Og det er helt klart en af de ting, som er med til at motivere mig virkelig meget. Indtil nu er jeg i hvert fald kun glad for, at jeg har investeret i en el smøg.