Dyrt forbrug af printerblæk

Posted by on feb 19, 2013 in Elektronik | 0 comments

Vores canon printer har det med at bruge alt for meget printer blæk på ingen tid, så det er en ret stor udgift for os, især når både min mand og jeg er studerende og næsten ugentligt skal printe opgaver ud. Man skulle ikke tro at udprintning og opfyldning af printerblæk skulle være sådan en dyr post på vores budget længere, efter internettet er kommet til. Når jeg husker tilbage til gymnasietiden, har jeg aldrig prøvet at aflevere en opgave i hånden, lige pånær mine eksamensopgaver, som skulle printes ud og sendes til vores censorer.

Ikke længere gratis at printe

Da jeg stod med mine eksamensopgaver i gymnasietiden, havde vi heldigvis gratis adgang til skolens printere, så jeg ikke skulle tænke på hvor mange blækpatroner der nu gik til en opgave og hvordan jeg skulle spare. Det var knap så stressende som nu, hvor jeg selv står med alle udgifterne. Hvis vi skal printe på universitetet, skal vi købe adgang, hvilket hurtigt kan rende op, hvis man lige printer for nogle andre engang imellem. Du kan finde mange gode tilbud på blækpatroner her.

Ny printer, men hvilken?

Nå, tilbage til sagen og det det egentlig handler om. Da vores printer som sagt bruger alt for mange farvepatroner på alt for kort tid, bliver vi altså nødt til at finde en ny printer, så vi kan komme til at spare penge på vores store forbrug af blæk til printer. Umiddelbart har vi haft kigget på en printer fra brother, som vidst nok skulle være rigtig god. Nu er jeg jo kvinde, og har knap så meget forstand på sådan noget, så jeg vil egentlig helst bare lade min mand om at lede efter en god og nogen lunde billig printer, som samtidig har nogle billige printerpatroner.

Bestille over nettet

Når det kommer til sådan noget med blæk til vores printer, står jeg igen på bar bund. Jeg ved bare, at det skal være billigt, nu når vi printer så meget som vi gør, vil det nok være nemmest at bestille dem hjem fra internettet, så vi undgår at stå og mangle nogle patroner lige pludselig. Jeg har i hvert fald foreslået min mand, at vi kan bestille en stor mængde hjem på en gang, så vi nærmest kan have et helt lager herhjemme. Så løber vi aldrig tør, midt i en udprintning.

Leave a Reply