admin Posted on 20:36

Efektivisering på din arbejdsplads

hjælper alle virksomheder med at efektivisere alle arbejdsprocesser hos alle virksomheder. De gøre dette ved at træne medarbejder, mellemledere, projektledere, nøglemedarbejdere og mange flere. De hjælper også kunder med at tjene flere penge og få styr på de processer der er på arbejdspladsen. Det er vigtigt at inddrage alle medarbejde i virksomheden, for at der kan være efektivisering i virksomheden. De arbejder med noget der hedder lean value, som betyder at skære alt det der ikke er værdifuldt væk. Der findes altid nogle aktiviteter som er væsentlig for virksomheden og medarbejderne, men ofte er der også meget der kun står i vejen for efektivisering i en virksomhed.

Lean manager

Der er en del værktøjer i lean værktøjskassen, det er til stor gavn for ledere at lære hvordan de kan bruges i en virksomhed for at øge efektivisering. Lean manager er med til at give dig information om de forskellige principper og værktøjer i lean principperne, samt få en forståelse for adfærd og team i processen. Hvis du vil have kendskab og anvende det praktisk er lean manager noget for dig. lean manager er en meget vigtig del af processen.

Lean smed

Denne forløb tager kun tre dage, hvor der er to dage med træning og den sidste dag til at udarbejde en handlingsforløb. Formålet med lean smed er at, deltageren har evnen til at efektivisere omstillingstiden gennem det lærte. Lean smed er primært rettet mod produktionsmedarbejdere som ikke en lang uddannelse i virksomhed. Forløbet har lige så meget af det praktiske som det teoretiske, og tilpasser sig også til den enkelte virksomhed.

Lean analyse

Lean analyse er en analyse af ‘flowet’ gennem din proces, og medarbejderne får øjnene åbnet op for værdi, tid, spild, kronger og lager tid. Processen varer tre dage, hvor den næste del af forløbet er at definere det næste skridt i processen.