admin Posted on 18:22

Elsker godt design

Jeg er sådan en, som er helt vild med boligtilbehør. Og jeg bruger også rigtig mange penge på, at have fine ting i hjemmet, som jeg bliver glad for at kigge på. For sådan er det nemlig med boligtilbehør for mig. Jeg bliver bare rigtig glad, n??r jeg kigger på det. Fordi jeg elsker godt design. Jeg kan godt lide, når man kan se, at det er et godt design, som er udført på en måde, hvor det er ned til mindste detalje. Og derfor synes jeg også, at det er i orden at betale mere for boligtilbehør, som er lækkert design. Men det er jo ikke lige alle som har det på samme måde. Derfor køber jeg også mange boligmagasiner og kigger rigtig meget på nettet. søger du indretningshjælp, er der rigtig mange gode steder, hvor man kan kigge på nettet, for at få noget inspiration.

Fandt det på nettet

Da jeg skulle have et nyt design skrivebord, var det også på nettet, at jeg fandt det. Jeg så skrivebordet i en artikel omkring designer borde. Vi havde nemlig snakket om, at vi skulle have et nyt skrivebord, og derfor var jeg gået ind på nettet, for at se, om jeg kunne finde noget inspiration til designer borde. Og så var jeg så heldig, at falde over artiklen med designer borde, og i den artikel fandt jeg altså det design skrivebord, som jeg nu har købt. Og jeg er bare så glad for det. Selvom det er en smule dyrere end så mange andre skriveborde. Så synes jeg helt sikkert også, at det er det værd, da det også er meget flottere og i en meget mere lækker kvalitet, end dem man køber i almindelige butikker.