En ferie der ikke er til at glemme

Posted by on nov 3, 2014 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til En ferie der ikke er til at glemme

En ferie der ikke er til at glemme

Frankrig har vel sin charme – eller har den? Jeg besøgte nemlig Frankrig sidste år, da min kæreste og jeg besluttede os for, at det var på tide vi rejste på ferie sammen. I den forbindelse havde ingen af os været i Frankrig før og det var derfor oplagt, at vi gerne ville et smut til landet og ikke mindst den lækre modeby Paris. Jeg har altid drømt om at sidde på en af de hyggelige cafeer i Paris, drikke en lækker kop kaffe og nyde tilværelsen. Noget min kæreste og jeg gjorde meget på vores lille rejse. Derudover nød vi bare hinanden og ikke mindst Frankrig, som ja – bestemt har sin charme og nok også altid vil have det.