admin Posted on 04:33

En sund kontorstol er nødvendig for din ryg

Direktørerne i en virksomhed bruger ofte meget tid foran skærmen, og kan derfor være i en siddende position i flere timer. En normal arbejdsdag på kontoret betyder for mange at man sidder i op til 8 timer foran computeren. Selvom man har muligheden for at hæve skrivebordet og stå op, kan det skade ryggen at være i en siddende position hvis ryggen ikke støttes godt. Flere og flere danskere er også begyndt at blive selvstændige og står og skal til at istandsætte et kontor til deres virksomhed. Hvis man ved at man skal bruge flere timer siddende foran computeren, så skal man overveje at investere i en god kontorstol for ikke at skade ryg og lænd.

Kontorstol ergonomi

Ergonomi er blevet et kendt begreb for fysisk bekvemmelighed for kroppen i et arbejdsmiljø. En ergonomisk kontorstol er derfor en kontorstol som prøver at afhjælpe spændinger i ryggen. Ønsker man en rigtig god siddekomfort, med gode indstillingsmuligheder for optimal støtte så kan man også vælge en multifunktionel kontorstol som har støtte til lænden. Multifunktionelle kontorstole har maksimal komfort og med mulighed for individuel tilpasning så den passer specifikt til dig. På den måde er du sikret at stolen passer til dig behov. Sunde kontorstole kan købes online hos istol.dk. Istol.dk har specialiseret sig indenfor kontorstole og byder på en bred vifte af produkter såsom læder stole, stof stole, ergonomiske stole og multifunktionelle kontorstole.

Istol.dk

Mangler man en god kontorstol, og ønsker man at passe på sin ryg, så kan man kigge forbi istol.dk og finde et stort udvalg af sunde kontorstole. Webshoppen tilbyder fri fragt og 14 dages prøvetid, hvis man ikke er helt sikker på om en sund kontorstol er noget man vil investerer i. Hvis man ønsker at returnere varen så tilbyder Istol.dk også fri retur.