Få bløde krøller med Curly Girl produkter

Posted by on feb 12, 2020 in Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Få bløde krøller med Curly Girl produkter

Få bløde krøller med Curly Girl produkter

Har du naturlige krøller som driller en gang imellem, skal du ikke fortvivle. Curlsforyou har lækre Curly Girl godkendte produkter der kan hjælpe dig.


Curls for you har et stort udvalg af hår produkter til krøllet hår, så du kan få styr på store krøller, uden at gå på kompromis med sundhed og miljø. Curlsforyou.dk har nemlig et stort udvalg af produkter som er:

Sulfatfri

Nogle sulfater er hårdere end andre, og særligt SL-sulfater kan have den negative effekt, at de også fjerner alle de gode og naturlige olier, som dit hår og hovedbund producerer og har godt af at bevare. Særligt krøllet hår har brug for ekstra meget fugt, og derfor er det bedst at undgå sulfater i dine produkter, og som minimum at undgå SL-sulfater.

Parabenefri

Parabener tilsættes kosmetiske produkter for at undgå bakterie- og svampevækst. Problemet er dog, at parabener er over EU?s liste over stoffer, som mistænkes for at være hormonforstyrrende og i sjældne tilfælde fremkalde allergi. Derfor anbefaler de, at du undgår parabener, og det gør du blandt andet ved at vælge curly girl godkendte produkter.

Silikonefri

Rigtig mange shampooer, særligt de billigere af slagsen, indeholder silikone. Silikone er tilsat shampoo og balsam for at give håret en blød og glat følelse. Desværre er det ikke en holdbar løsning. Håret føles nemlig blødt og glat, fordi silikonen lægger sig uden på hårstråene og dermed giver et glansfuldt look. Da silikone er vandafvisende, betyder det dog, at håret ikke kan optage gavnlige olier og fugt fra andre produkter, og derfor kommer dit hår med tiden til at lide skade og se mere livløst ud, end inden du begyndte at bruge en shampoo med silikone.

Grusomhedsfri

Curly Girl er grusomhedsfri, hvilket betyder, at de ikke testet på dyr, og garanterer, at alle deres hårprodukter til krøllet hår er 100% fri for test på dyr.