Få den daglige motion på arbejdspladsen

Posted by on apr 20, 2015 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Få den daglige motion på arbejdspladsen

Få den daglige motion på arbejdspladsen

Sundhedstrrelsen anbefaler at man dagligt får minimum en times bevægelse, og en halv time af denne skal gerne være med høj intensitet. Men for mange kan det godt være svært at nå i en travl hverdag, hvor man har mange opgaver, og samtidig får sent fri. Derfor er der rigtig mange, som ikke får den motion, som de burde have. Og det er noget, som også har indvirkning på arbejdslivet. Fordi ma hurtigere bliver slidt op eller syg, når man ikke er i god form. Derfor er det også i virksomhedens interesse, at sørge for, at medarbejderne er i god form. Og det kunne man blandt andet sørge for, ved at tilbyde motion på arbejdspladsen.

Slut med dårlige undskyldninger

For der er nemlig glimrende muligheder for at få fitness udstyr til kontoret, så man kan få sin motion, mens man sidder på arbejdet. Og det behøver hverken at være besværligt eller det helt store. Lige så snart man har fået det implementeret, vil det indgå som en helt naturlig ting, ligesom alle de andre opgaver man har. Det kunne for eksempel være et gåbånd, som man kan gå på, mens man ordner andre ting. Man kan også have et gåbånd stående, som man kan tage en tur på i pausen, eller hvis man lige føler, at man trænger til at bevæge sig lidt.

Hold der er med til at motivere

En anden gode måde at gøre det på, kunne være at lave nogle hold, hvor alle gennemføre et program på en stepper. Her skal man bare sørge for, at hver medarbejder har en steppie, som de kan bruge. Det giver sammenhold og motivation, når man hele arbejdspladsen gør det sammen. Og selvom man taber arbejdskræft, når man træner, så er pengene på den lange bane givet rigtig godt ud, i forhold til mindre sygdom og langtidsfravær. Derfor skulle man måske gå på , for at se om der ikke er et gåbånd eller en steppie man skal have. Man finder en steppie her.