admin Posted on 12:11

Få en god skrotpræmie for din bil

Vil du gerne have den højeste pris for din skrotbil? Så kig forbi .

Hos Skrotbil Danmark kan du få op til 100.000 kr. kontant samme dag, for din brugtbil.


Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil. Hos Skrotbil Danmark får du både miljørigtig skrotning, en høj skrotpræmie, afhentning fra din adresse, og som en ekstra service sørger de endda for at afmelde nummerpladerne gratis. Derefter bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konto.

Sådan får du skrotpræmie for din bil

Når din bil bliver så gammel og slidt, at den ikke mere er brugbar som transportmiddel, er det din pligt som ejer at sørge for, at den skrottes forsvarligt og efter de gældende regler. Benytter du dig af skrotningsgodtgørelsesordningen, kan du få en godtgørelse på 2200 kr. i skrotpræmie for din skrotbil.

Miljøgodkendt autoophugger

Det kræver dog, at du henvender dig til en autoophugger, der er miljøgodkendt til skrotbiler. Når du kører din skrotbil til autoophugger, skal du medbringe registreringsattesten på bilen. Har du afmeldt bilen på forhånd og afleveret nummerpladerne, skal du have enten registreringsattesten med eller et papir, der viser nummerpladerne er indleveret.

Skrotningsattest

Når man afleverer en bil til skrotning, skal man have en attest, der viser at skrotningen har fundet sted hos en godkendt ophugger. Attesten skal både underskrives af dig og autoophuggeren. Hvis ikke du er anført som ejer på registreringsattesten, må du ved hjælp af en kontrakt eller slutseddel kunne bevise, at du er den retmæssige ejer af bilen. Kontrakt eller slutseddel skal være underskrevet af den ejer, der sidst står anført på registreringsattesten.

Kig forbi og få hjælp til at få din gamle bil skrottet, på en miljørigtig måde og få en god skrotpris.