Få en google fotograf til at tage billeder af jeres virksomhed

Posted by on feb 24, 2015 in Elektronik | Kommentarer lukket til Få en google fotograf til at tage billeder af jeres virksomhed

Få en google fotograf til at tage billeder af jeres virksomhed

Du kender det sikkert allerede fra googles street view, det der med at an kan stå et eller andet sted og så dreje sig rundt og se hvad der rundt omkring et givet sted. Man kan zoome ind og ud, og man kan kigge op og ned og man kan få mange forskellige perspektiver på tingene. Nu er alt dette også flyttet indendøre og det er nu muligt at få en google fotograf til at tage den slags panorama billede af jeres domicil og på den måde give jer en helt ny og fuldstændig fantastisk eksponering på internettet.

Et Panorama billede er i dag langt mere end bare et flot billede af et eller andet stort og fantastisk landskab, for et panorama billede som er taget af en Google Fotograf er et interaktivt sted hvor brugerne kan gå på opdagelse for at lære en masse om et et eller andet sted. Dermed kan de naturligvis også lære en masse om jeres virksomhed og jeres faciliteter og I kan dermed præsentere jer på en helt ny måde og dermed give jeres kunder langt bedre mulighed for at lære jer at kende inden de besøger jer rent fysisk. Det er klart at det for virksomheder som hoteller og biografer og den slags er en kæmpestor fordel at man kan præsentere sig bedst muligt på nettet, men rent faktisk så er det næsten alle brancher der oplever større kundetilfredshed efter at de har haft besøg af Panorama i Kolding og fået taget professionelle panorama billeder. Hovedårsagen er at kunderne faktisk bruger tid på at kigge sig omkring i virksomheden via de billeder der er taget af en Google Fotograf og dermed får de et bedre og mere intimt kendskab til den, og deraf følger så at de føler en tættere tilknytning og bliver mere loyale, end når de bare ringer og taler med en eller anden kundeservice medarbejder.

I det hele taget så viser undersøgelser at kunder der føler at de kender en virksomhed, er mere trofaste og mere tålmodige og dermed bærer lidt mere over med at skulle vente i telefonen og den slags og de kender jer bedre når I har haft besøg af en Google Fotograf.