Fiskeferie med ron thompson stænger i sverige

Posted by on aug 5, 2013 in Hobby og Fritid | 0 comments

Det er sommerferie og hermed dømt den helt store fiskeferie med familien. Min far har altid været en stor fiskeentusiast, så derfor er vi hvert andet år på fiskeferie i sverige. Han tager altid hans to gode ron thompson fiskestænger med, som min søster og jeg får lov til at låne af ham. Han bruger selv hans egen rigtig dyre shimano fiskestang, som vidst har kostet ham mange tusinde kroner. Min mor er mere til charterferier med all-inclusive og alt hvad der nu hører til, på sådan en ferie. Desværre er de ikke lige enige om, hvor vores ferier skal gå hen, og det er derfor vi er hvert sted hvert andet år.

Shimano fiskehjul

 

Et ødelagt shimano fiskehjul

I år er det så blevet min fars tur, til at finde hans ron thompson fiskestænger frem og tage på fisketur i de svenske fjelde. Min mor tager selvfølgelig med for familien og hyggens skyld, og det ender også altid med, at hun får lov at sidde lidt med min fars shimano fiskestang og et varmt tæppe om sig. Desværre skete der det forfærdelige at min far opdagede, at hans shimano fiskehjul var gået i stykker. Det skete dog først, da vi allerede var kommet til Sverige, så det var for sent for ham, at købe et nyt. Imens vi fiskede med min fars ron thompson fiskestænger, havde min mor været ude og købe et nyt shimano fiskehjul til min far, så nu er ferie vidst fuldendt.

Tafri.dk - DameUdstyr

Leave a Reply