Foråret er kommet og haven kalder

Posted by on mar 27, 2020 in Hus og Have | Kommentarer lukket til Foråret er kommet og haven kalder

Foråret er kommet og haven kalder

Kom foråret i møde

Foråret er endelig kommet, det er vi rigtig mange, der er glade for, især os der holder af udelivet .Og det er noget, der er i stor vækst i disse år, søgningen mod naturen og det frie åbne liv. Måske båret af den stigende teknologiske udvikling, hvor vi mere eller mindre bliver fremmedgjorte fra naturen og vores oprindelighed som mennesker. Ikke desto mindre stiger interessen for haven, og i storbyer verden over, herunder også i Danmark skyder byhaver, tagteressehaver og andre havefællesskaber op, det er en spændende udvikling, som også planteskoler landet over tydeligt mærker. Et nyt kundegrundlag viser sig, og nye haveentusiaster er kommet på banen.
GUG Planteskole der er geografisk lokaliseret i Nordjylland, og er områdets største plantecenter. Her er der faguddannet personale ansat, der har stor erfaring og faglig viden omkring planter, og de deler med glæde og stor professionalisme til gavn for alle deres kunder. De har ligeledes en skøn webshop med alt til haven, og du kan få adgang til denne webshop via linket, som vi anviser lige her https://shop.gugplanteskole.dk/

Haven et dejligt frirum

Det er dejligt, at dele glæden ved haven sammen med andre og det har flere opdaget. Kolonihavenbølgen er også over os, det er igen blevet hipt og trendy og på ingen måde kikset at have et kolonihavehus. I kolonihaven slapper vi af, og dyrker frugt og grønt, er sammen med vores venner og familie i dejlige frie rammer. Denne form for livsstil i sommerhalvåret er sund, og vi kan bruge de ressourcer vi har samlet sammen langt ind i vinterhalvåret. Så hop du ind på hjemmesiden til GUG’S Planteskole, som vi angav i stykket ovenfor og bliv klar til den kommende sommersæson, hvor du skal til at nyde livet udenfor og nyde godt af alt det du har plantet og sået.