Gaver med hjem fra ferie

Posted by on jun 14, 2013 in Mode & Tøj | 0 comments

Jeg har lige været på ferie, og så har jeg normalt gaver med hjem til min familie. Eller i hvert fald min mor og far. Til min far havde jeg denne gang købt en lækker parfume. Den blev han rigtig glad for. Til min mor havde jeg haft lidt problemer. Jeg kunne nemlig ikke helt finde på, hvad hun gik og manglede. Men så slog det mig pludseligt, at hun på et tidspunkt havde nævnt noget om, at hun manglede en ny toilettaske. Samtidig huskede jeg også, at hun havde nævnt noget om en reisenthel toilettaske. Du kan finde reisenthel toilettaske her.

Kender ikke umiddelbart til reisenthel

Umiddelbart kender jeg ikke noget til mærket reisenthel, men i udlandet er det tit muligt, at finde mærker vi ikke lige fører herhjemme. Og hvor heldig var jeg lige, da jeg så, at den lufthavn jeg lettede fra, havde en hel butik med reisenthel tasker. Jeg gik derfor ind i reisenthel butikken, for at kigge på hvad de mon havde derinde. Men bedst som jeg var super glad over, at have fundet butikken jeg ledte efter, blev jeg mødt af et nyt problem. Jeg havde ingen ide om, hvilken reisenthel toilettaske hun ønskede sig. Og gud hvor havde de en toilettaske til enhver lejlighed.

Et kæmpe udvalg af toilettasker

Jeg stod længe i reisenthel butikken og kiggede på de forskellige toilettasker. Man kunne virkelig få mange fine. Nogle store, andre små, nogle med mega mange lommer, andre bare helt enkle. Jeg prøvede at huske, hvordan min mors gamle toilettaske så ud. Jeg fandt en jeg synes lignede umiddelbart i design, men som var en smule større end den hun har nu. Og så havde den også et stort reisenthel logo på sig. Det kunne da ikke være mere perfekt. Jeg har også fundet en webshop som forhandler reisenthel kaephesten.dk.

reisenthel

Min mors nye yndlingstaske

Jeg blev derfor enig med mig selv om, at det var den hun skulle have. Og uden at prale, kan jeg hurtigt sige, at jeg ramte plet ligesom altid. Min mor blev simpelthen så glad for sin gave. Og overrasket over, at jeg kunne huske, at hun havde ønsket sig sådan en. Flere gange har jeg hørt hende nævne over for sine venner, hvor glad hun er for sin nye reisenthel toilettaske. Hun synes den er super smart, og er næsten ærgerlig over, at hun ikke kan bruge den som almindelig taske.

Leave a Reply