God julegave til ryger

Posted by on jan 27, 2014 in Elektronik | Kommentarer lukket til God julegave til ryger

God julegave til ryger

Her i julegave fik jeg en el smøg af mine børn. Jeg havde slet ikke ønsket mig en el smøg, men jeg fik alligvel en rigtig fin el smøg af mine børn, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er gået hen at blive meget glad for den. Jeg ryger kun på min e cigaret, og siden jeg startede på min e cigaret har jeg ikke rørt almindelige cigaretter. Jeg kan næsten ikke holde lugten af almindelig cigaretter ud længere, og jeg er så glad for jeg er gået hen til e cigaret. Der er så mange fordele ved sådan en. For det første udsætter jeg ikke min familie og andre mennesker for passiv rygning, hvilket jeg virkelig er glad for. For det andet får jeg ikke grimme tænder, og det er også rart, så det bliver billigere hos tandlægen, og min kone vil give mig flere kys. Derudover lugter jeg ikke at cigaretter og røg, og min ånde er ikke dårlig.

Flere forskellige smagsvarianter

Den her e cig har virkelig hjulpet mig meget, og jeg er meget taknemmelig for, at de har givet mig en e cig i julegave. Det har ændret mig og mit liv på mange måder. Jeg fik også nogle e væsker med til min elektronisk cigaret, og det er altså i de her e væsker at nikotinen er. De her væsker kan man få i flere forskellige smagsvarinter, og jeg har både en med æble, kirsebær, kaffesmag og nu har jeg lige bestilt en ny smag med colasmag på den her hjemmeside Vaper-cig.dk. Jeg glæder mig rigtigt meget til den kommer frem til mig, så jeg kan afprøve om det er noget for mig. På samme hjemmeside har min familie købt min elektronisk cigaret.