Hvordan får man langt hår hurtigere?

Posted by on aug 3, 2015 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Hvordan får man langt hår hurtigere?

Hvordan får man langt hår hurtigere?

Hvordan får man langt hår hurtigere?

Dét er et spørgsmål som mange ofte spørger om. Der findes i dag mange forskellige hårprodukter som skal fremme hårvækst og fylde, men det er ikke alle som fra naturens side har kraftigt hår som bliver langt. Døjer man med tyndt og fint hår eller har man bare kort hår og vil prøve noget nyt, kan man købe extensions som den bedste løsning til at få langt hår på et snuptag.

Hvilke typer hårextensions findes der så lige?

Listen er lang når det gælder typer af hårextensions. Det bedste er, at købe extensions af 100% Remi hår, som er ægte hår. Restultatet bliver pænt og naturligt med hårextensions af ægte hår, og så får man også forskellige hårpåsætningsmuligheder.

Går man efter et mere “permanent” resultat over en periode, skal man gå efter hot fusion, cold fusion eller tape on hårextensions som sidder fast i håret efter hårpåsætningen. Efter nogle måneder kan man flytte hårextensions op, så de ikke gror helt ud. Vil man have et mindre permanent resultat, hvor man kan varierer i hårlængderne er clip on hårextensions af ægte hår den perfekte løsning. Her klipser man bare hårtrendser i håret, og klipser dem af, når man ikke vil have dem på længere. De er gode til fest, eller hvis man bare gerne vil have langt hår en enkelt dag af gangen. Køb extensions her.

Hårpåsætningerne varierer i tid og metode

Det er altid en god idé at få hjælp af en anden til at få hårpåsætning med hot fusion, cold fusion eller tape on hårextensions. Ved hot fusion skal man bruge en connector som varmer keratinen op på hårtotten, hvorefter keratinen er blød nok til at rulle om et af sine egne hårtotter.

Vælger man cold fusionen metoden, skal man købe extensions og microringe. Mircoringene påføres i håret dér hvor extensions’ene skal sættes fast. Man lægger en extensions tot ind i mircoringen og klemmer ringen fast om hårtotten, så den forselges i håret.

Her kan du