Indretning af udstillingsrummet

Posted by on feb 24, 2014 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Indretning af udstillingsrummet

Indretning af udstillingsrummet

Min veninde anbefalede mig at søge job i en boligforretning, hvor hun selv arbejdede. Jeg søgte job i boligforretningen og fik jobbet. I de to måneder hvor jeg har arbejdet der, har jeg samlet mange forskellige møbler. Jeg er glad for jobbet og jeg har mange søde kollegaer. Den anden dag var min veninde og jeg på job på samme tid og vi fik en fælles opgave. Vi skulle samle tre køjesenge, to juniorsenge og to børnesenge, som skulle samles og stilles i vores udstillingsrum. Min veninde og jeg gik straks i gang, da vi mødte på arbejde. Vi gik først i gang med de to juniorsenge, som hurtigt var samlet. Herefter gik vi i gang med de tre køjesenge, det var et større projekt, da sengene er i flere etager. Med god samarbejde og viljestyrke lykkedes det os at samle dem. Til sluk samlede vi de to sidste børnesenge, de var nemme og lige til.

Flot og indbydende udstillingsrum

Da vi havde samlet alle sengene, gik vi i gang med at indrette udstillingsrummet. Min veninde og jeg var heldigvis meget enige omkring indretningen af rummet. Vi flyttede først begge børnesenge ind og satte dem i midten af rummet på et lille tæppe. Jeg fandt noget sengelinned og betrak pude og dyne. De små senge så indbydende og søde ud, som de stod der midt i rummet. Vi flyttede de to juniorsenge ind og stillede dem i et hjørne i udstillingsrummet. Sengene kan købes på Juniorsenge.dk. Til de to senge fandt jeg noget sengelinned med biler på, som er ideelt til juniorstørrelsen. En mandelig kollega hjalp min veninde og jeg med at rykke de sidste senge ind i udstillingsrummet. Vi var meget tilfredse med vores indretning.