Jeg skal til gravidfotografering

Posted by on okt 30, 2013 in Hus og Have | 0 comments

På onsdag er det præcis to år siden, at min mand og jeg sagde ja til hinanden i kirken. Siden den dag er der sket meget. I mellemtiden er jeg blevet gravid. Jeg har termin om tre måneder. Min kæreste og jeg har snakket om, at tage til gravid fotografering. Det betyder meget for os, at have billeder fra denne smukke og meget betydningsfulde tid. Vi kender en god fotograf, som vi gerne vil have til at tage billederne. Vi vil ikke kun have billeder af mig og min gravide mave, men vi vil også have billeder af min mand og jeg sammen. Den fotograf som vi kender, har taget billeder til vores bryllup. Vi har det smukkeste bryllupsfoto hængende over vores seng i soveværelset.

Mike fra FOTOMIKE.DK

Vi vil gerne have den samme fotograf som vi havde til vores bryllup

Fotografen var været rigtig god til at fange de rigtige øjeblikke. Mit yndlings bryllupsfoto er et billede af mig og min mand. Vi står ved strandbredden og kigger ud over vandet. Fotografen står et stykke ude i vandet. Omgivelserne omkring os er så smukke og himlen er flot og blå. Farverne er klare og vi ser lykkelige ud sammen. Jeg glæder mig meget til, at skulle til gravid fotografering. Jeg har planer om, at rykke vores bryllupsbilleder ud i gangen og få de nye billeder ind og hænge i soveværelset. Min veninde og hendes mand fik taget de flotteste billeder, da min veninde var gravid. På det flotteste billeder står min veninde og hendes kæreste i undertøj ved siden af hinanden. De kigger begge på min venindes gravide mave og smiler. Billedet er sort/hvid og taget i et studie. Det ser virkelig professionelt ud. Hvis bare vores billeder bliver halvt så gode, så er jeg glad. Jeg stoler på vores fotograf og ved, at han er rigtig dygtig.

Leave a Reply