Min egen lille virksomhed

Posted by on nov 1, 2013 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Min egen lille virksomhed

Min egen lille virksomhed

Jeg har længe gået med den følelse i maven, at nu var det tid til at starte min egen virksomhed. Her skulle jeg stå for hosting, altså webhosting for alle der ville være klient ved mig. Hosting, eller nærmere webhosting har længe været noget, som jeg rigtig gerne ville beskæftige mig med. Jeg vil gerne fungere som IT Outsourcing for virksomheder, der gerne vil opnå bedre resultater og efterkomme billigere priser. Lige nu ved jeg ikke så meget webhosting, men jeg ved allerede hvilke uddannelse jeg skal tage for at lære alt om hosting. Jeg har snakket med en kammerat, og hørt om han er frisk på at starte sammen med mig her til næste sommer. Det bedste ved det hele er, at jeg kender mange indenfor feltet som helt sikkert gerne vil hjælpe mig med at komme igang.

Min egen ide

Jeg har mange ideer, som jeg går og fifler med. Der er ingen grænser for hvad man kan finde på, når det omhandler forretning på internettet. Jeg har allerede en ide om, hvordan det skal se ud når man kommer ind på hjemmesiden. Der skal være nogle bannere, hvor der står IT Oursourcing osv. Dernæst nogle muligheder hvor der står se dem her. Mange ved at der findes disse internetydelser, er nok det største spørgsmål folk de fifler med. Derfor vil jeg også gå rigtig meget op i, at folk ved at det altså er mig de skal gå til hvis de vil have god men billig IT Outsourcing. Jeg har en kammerat, som er i gang med at uddanne sig indenfor marketing. Så jeg vil helt sikkert benytte mig, af alle mine gode kontakter.