admin Posted on 13:30

Min kammerats butik

Min kammerat spurgte mig her den anden dag, om jeg var frisk på at hjælpe ham i hans nye butik. Jeg spurgte selvfølgelig lige om, hvad de eventuelt solgte i den her nye butik. Han forklarede, at ham og en kammerat havde startede deres egen butik op, hvor de solgte intet mindre end e cigaret. De havde fået ideen, ved selv at prøve dem. De synes, at resultatet var så godt, at de synes de selv kunne skabe en karriere ved at sælge dem i deres egen butik. Det må siges, at være et klogt træk. Han siger, at der gennemsnitlig er 10 kunder per time, og de har masser af se til. Han skal dog bruge min hjælp i næste uge, da hans partner er blevet syg. Så jeg skal ud og sælge e cigaret i næste uge, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det skal nok blive spændende, at prøve og sælge e cigaret.

Første dag i butikken

Som sagt så var jeg advaret om, at der ville komme tryk på. Det skal jeg så lige hilse og sige, at det kom der så sandelig også. Allerede fra da vi åbnede døren, væltede det ind med kunder. De første par timer gik bare med, at sælge e væske til folks elektrisk cigaret. De fleste skulle bare have skiftet deres e væske, og andre kom for at se på noget helt nyt. Jeg kan godt forstå, at folk også kommer for at få lidt professional hjælp. For der er sørme godt nok mange forskellige varianter man kan vælge til sin elektrisk cigaret. Hvis man vil have lidt ekstra hjælp til sin elektrisk cigaret, så kan man også gå ind på egoX.dk – den ægte forhandler (kildehenvisning) og se hvad de har at byde på. Ligemeget hvad, så er der masser af hjælp og hente.