Min nye printer mangler blækpatroner

Posted by on aug 12, 2013 in Elektronik | 0 comments

I sidste uge købte jeg en ny printer. Jeg skulle bruge den i forbindelse med studie. Egentlig er det en smule irriterende. Vi skal bruge den i forbindelse med eksaminerne, da der skal være mulighed for, at man kan printe sin opgave ud. Hvorfor skolen ikke kan stille en printer til rådighed, sådan så vi alle sammen slipper for, at slæbe hver vores printer med, forstår jeg simpelthen ikke. Men nu er det en gang sådan. Men da jeg skulle afprøve printeren gik det op for mig, at den manglede sine hp blækpatroner. Det stod nemlig specifikt på printeren, at den brugte hp blækpatroner. Så derfor måtte jeg jo ud og finde sådan nogle.

hp blækpatroner kan købes her

Købte billige printerpatroner på nettet

Først blev jeg en smule utilfreds, da jeg flere steder har hørt, at hp lasertoner er ret dyre. Det var jo ikke lige det, jeg havde tænkt mig, da jeg købte min nye printer. Heldigvis henviste en af mine klassekammerater til en hjemmeside, hvor han altid købte hp lasertoner til en okay billige pris. Jeg gik ind på siden, og fandt de hp printerpatroner jeg skulle bruge og fik dem bestilt hjem. De nåede heldigvis at komme i tids nok inden eksamen, og da dagen for eksamen kom følte jeg mig så forberedt, som jeg kunne. Og uden at prale, vil jeg sige, at det faktisk gik ret godt. Og printeren, ja den printede upåklageligt.

køb hp toner her

Leave a Reply