admin Posted on 13:42

Mine forældre pensionsinvestering

Mine forældre har længe gerne ville investere i et feriehus mallorca. De har endelig fået deres pension udbetalt, og vil gerne investere nogle af pengene. Og da et feriehus mallorca længe har været drømmen, synes det smart at investere nogle af pengene i sådan et hus. Da jeg jo selvfølgelig bare ønsker, at mine forældre skal have det super fedt, nu de endelig er gået på pension. Så skal de da bare ud og leve livet, og få en masse fede oplevelser. Og så skal jeg da indrømme at et sommerhus mallorca ikke lyder helt skidt, for så kan jeg og min kæreste jo også tage nede og besøge dem, og nyde godt af investeringen.

feriehus mallorca til billige priser

En god investering

For at gøre drømmen om et feriehus mallorca mere realistisk har jeg lovet mine forældre at hjælpe dem lidt med at kigge på forskellige boliger. De vil jo gerne have et sommerhus mallorca, så det må også gerne bære præg af, at det skal være en lille smule sommeragtig. Og samtidig må det gerne ligge ud til vandet, så det ikke er alt for langt væk. Det fede ved at have en feriebolig i mallorca er, at man kan trække nogle af pengene fra i skat, og i sidste ende, kan det faktisk ende med, at være en rigtig god investering for mine forældre. Og hvis jeg så med tiden kan overtage investeringen, er det jo bare endnu bedre.

Skriv et svar