Mit nye drivhus

Posted by on sep 28, 2013 in Hus og Have | 0 comments

Jeg har for ikke så længe siden, fået installeret et nyt indendørs drivhus. Dette har altid været en lille drøm, som jeg har gået og haft i noget tid. Jeg er ikke en stor fan af, at gå ud og købe mine grønsager i butikkerne. Så jeg har valgt ,at have mit egen lille gartneri hjemme ved mig selv. Jeg har dog derfor også måtte være nød til, at erhverve mig nogle nye lyskilder, da sådan noget kræver ekstrem meget opmærksomhed, især når det kommer til sollys. Jeg fandt ud af, at led-belysning faktisk er en rigtig god mulighed for gode lyskilder. Da jeg er placeret i Danmark og vi er på vej mod de kolde tider, har jeg af taktiske årsager ikke valgt at lave drivhuset udenfor. Jeg var derfor ude i den nærmeste lampeforhandler, for at se hvad markedet havde at tilbyde, fra lamper4u

loftlamper

Installation af nye lamper

Da jeg havde gået rundt inde i butikken i efterhånden noget tid, fandt jeg frem til den perfekte led-belysning. Ekspedienten var også enig i, at dette ville være perfekte lyskilder da hun selv havde et drivhus derhjemme. På vejen op til disken fandt jeg også nogle børnelamper, som ville være perfekt til min brors nye drengs værelse. Da jeg kom hjem gik tiden med, at installere den nye led-belysning, og det virkede bare perfekt. Ugen efter inviterede jeg min bror og hendes kone på besøg, så de kunne se det nye drivhus. Samtidig med deres besøg, kunne jeg også lige aflevere de børnelamper jeg havde købt til deres dreng. De blev rigtige glade over den fine gave, plus jeg fik nogle rigtige fine kommentarer for mit flotte drivhus.

Leave a Reply