admin Posted on 14:11

Ny el varme til vores terrasse

Jeg står og leder efter en rigtig god terrassevarmer hjem til vores terrasse, da vores gamle ir-varme som jeg fik af min mand i julegave for nogle år siden desværre er gået i stykker. Derfor vil jeg rigtig gerne finde en ny terrassevarmer til vores terrasse, som jeg kan sidde under og drikke et glas vin eller hygge med nogle veninder, når kulden skulle falde på om aftenen og det begynder at blive køligere. Ind til videre har jeg været ved at kigge nærmere på noget el varme, som jeg har hørt skulle være rigtig godt. Dog er jeg slet ikke langt nok inde i hvad der er godt og hvad der er mindre godt. Derfor kunne det altså være virkelig rart med jeres hjælp, til måske at finde frem til den rette varme til vores terrasse.

Hvilken terrassevarmer er bedst?

Jeg tænker at give min mand en terrassevarmer i gave, derfor kan jeg ikke rigtig spørge ham om hjælp, til hvilken el varme der skulle være den bedste. Jeg har også overvejet, om jeg måske bare skulle købe den samme ir-varme som jeg havde før. Dog ved jeg ikke om det er dumt og i stedet skulle prøve noget nyt. Det er der jeg tænker jeg har brug for jeres hjælp. Jeg har kigget lidt rundt omkring inde på http://www.solamagicshop.com/da/produkter/fritstaende-terrassevarmere.html, som har utrolig mange forskellige og lækre varer. Er der nogle af der mon kan fortælle mig, om det er et godt sted at købe sådan en terrassevarmer derinde? Og hvilken model skal jeg i så fald vælge? Det ville virkelig være rart hvis I kunne hjælpe mig.