Ny tradition med strømper

Posted by on maj 9, 2013 in Mode & Tøj | 0 comments

I påskeferien er der jo tradition for, at man giver hinanden påskeæg. Men det synes jeg ofte godt, kan blive lidt kedeligt og upersonligt. Derfor havde jeg besluttet mig, at finde på noget andet denne påske. Min kæreste elsker strømper i alle mulige farver og prints. Det er længe siden, han bare har gået i almindelige sorte og hvis strømper, og jeg må da sige, at farverige strømper sætter lidt kulør på hverdagen. Netop også derfor, synes jeg det kunne være sjovt, at finde et par flotte strømper i stedet for et påskeæg i år.

Sjove strømper

Første synes jeg, at det kunne være sjovt med nogle strømper der enten havde print eller farve, der ligesom repræsenterede påsken. Men ved nærmere eftertanke, var det måske bedre, at give ham et par strømper, som han også havde mulighed for at bruge bagefter, når påsken er ovre. Den er jo som bekendt ikke så lang igen. Selvom det kunne nu have været sjovt, at se hans ansigt, når jeg overrakte ham et par strømper med kyllingemotiv, eller noget andet sjovt. Men det måtte altså blive en anden gang.

Hvor køber man strømper

Selv kan jeg godt lide de strømper, der har lidt pangfarver over sig. Det må gerne være strømper med striber, hvor striberne så har forskellige farver. Det er virkelig pæne synes jeg. Derfor var det også sådan et par strømper, jeg ville finde til ham. Men det var nu alligevel ikke helt så nemt, som jeg først havde forestillet mig. For det første ved jeg ikke rigtig engang, hvor man køber strømper til en dreng. For det andet synes jeg de strømper jeg så kunne finde, var alt for kedelige.

Nettet blev min redning

Derfor besluttede jeg mig for, at se om der var mulighed for at finde nogle seje strømper online, og sørme så, om der ikke var. Jeg fandt en side, hvor de solgte strømper i alle mulige flotte og sjove designs. Nu var mit problem bare, at vælge hvilke par strømper, han så skulle have. Jeg fandt det par strømper, som jeg synes bedst om, og bestilte dem og betalte. Men da jeg havde betalt, fandt jeg ud af, at i forbindelse med påsken, fik man et par gratis gule strømper med, med en kylling på. Så fik min kæreste alligevel sine påske strømper.

Leave a Reply