På shoppetur med min veninde

Posted by on okt 26, 2013 in Mode & Tøj | 0 comments

I går var jeg ude og shoppe sammen med min gode veninde. I sidste uge var vi inde og kigge på ichi kjoler på nettet. De havde et stort udvalg. Udover deres mange flotte kjoler havde de også meget flot tøj. Vi kiggede også på saint tropez tøj. De havde ligesom ichi et stort udvalg af både kjoler og andet modetøj. I går tog vi så ind til byen for at se, om vi kunne finde noget af det flotte tøj i butikkerne. I butikkerne havde de meget flot. Vi fandt butikken ichi og købte begge, to flotte ichi kjoler. Vi fortsatte jagten på flot modetøj. Vi endte i en butik hvor de havde en masse saint tropez tøj. Her fandt jeg et par flotte bukser. Min veninde købte en hel del. Hun fandt en kjole som hun ville bruge nytårsaften. Derudover købte hun gaver til tre af dine veninder og til sin søster. Hun var sikker på, at de ville blive glad for det saint tropez tøj som hun havde købt til dem – Med Lunas-Univers..

På shoppetur igen for at købe bukser

Da vi kom hjem kiggede vi på alt det modetøj som vi havde købt. Vi var begge meget begejstrede over vores køb. Min veninde var misundelig på mine bukser, og var ked af, at hun ikke også havde købt et par magen til. Vi var derfor inde i byen igen i dag for at finde bukserne til min veninde. Vi fandt bukserne, men det var ikke det eneste vi fandt. Jeg faldt over en flot nederdel med sorte silketråde, som jeg ikke kunne leve foruden. Min veninde fandt et rigtig flot tørklæde, som hun også ville have med. Nu har vi begge to fået stillet vores shoppelyst lidt. Min veninde er meget glad for, at hun allerede har købt gaver til sine og veninder og at hun har en kjole at have på nytårsaften.

Udsalg med saint tropez tøj

Leave a Reply