Park til huset

Posted by on nov 6, 2013 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Park til huset

Park til huset

Mine forældre har været i gang med at istandsætte deres hus i et par år nu. Det er en gammel kæmpestor villa, og den er simpelthen bare blevet s?? flot altså. Men nu er turen så kommet til haven. For de kan jo ikke have sådan et flot hus, og så ikke en fin have der passer til. Nu skal det lige siges, at det nærmere er en park de har. Derfor kræver den også lidt ekstra end bare en almindelig trimning. For det første skal de i hvert fald have nye havemøbler. Det passer faktisk meget godt, da jeg så de fineste havemøbler på tilbud her den anden dag. Så dem vil jeg foreslå dem. Noget lidt mere specielt er, at min mor har foreslået, at vi skal have en vandfontæne til ude. I ved sådan en med et lille springvand. En candfontæne til ude passer også lige til sådan en park.

Tog en lille chance

Noget andet min mor gerne vil have, er en lille granitbænk ude i parken, som man kan sidde på, og kigge ud over parken. Derfor blev det min opgave at finde et granitbænk tilbud. Først tænkte jeg godt nok, hvor skal jeg lige finde et granitbænk tilbud henne. Men da jeg søgte på nettet, fandt jeg faktisk frem til flere sider, der havde granitbænk tilbud. Her fandt jeg faktisk også de havemøbler, jeg havde set på tilbud tidligere. Og da jeg elsker flotte havemøbkler, kunne jeg bare ikke lade være med at købe dem. Man kan sige, nu var jeg jo også i gang med mine forældres visakort. Og jeg er sikker på, at i hvert fald min mor, vil være lige så vild med dem, som jeg er. Derfor turde jeg godt tage chancen og købe dem.