admin Posted on 23:49

Pas på i trafikken

Man kan nemt komme til skade i trafikken, særligt som blød trafikant, det vil sige enten som fodgænger, som cyklist eller som en, der kører på motorcykel eller på knallert. Derfor er det vigtigt, at man husker at kigge sig for og ikke tager chancer som, at man lige kan nå det, selvom det egentlig er blevet rødt. Jeg skal på ingen måde gøre mig selv til nogen helligko, da jeg også til tider er cyklet over, når lyset var mere orange, end det var grønt. Jeg kører også, til stadighed, det vil sige nogen gange, også uden cykelhjelm, selvom jeg er væltet på cykel. Hvor jeg heldigvis havde hjelm på. Hvad jeg prøver at sige er, at vi aldrig kan gøre os 100 procent sikre, men så længe at man kigger sig for, sørger for at have lys både foran og bagved samt beskytter sig bedst muligt i form af eksempelvis en hjelm, så gør man det i hvertfald mere sikkert for sig selv at færdes i trafikken.