Renovering af et faldefærdigt hus

Posted by on jun 19, 2013 in Hobby og Fritid | 0 comments

Da vi flyttede ind i vores nye hus, trængte det virkelig til en kæmpe stor renovering og indevendig – ja der skulle det i hvert fald have en kæmpe stor rengøring. Vi kunne lige så godt have revet huset ned i stedet, men det var så rustikt og unikt, lige som vi så godt kunne lide det. Vi valgte derfor at tage kontakt til et rengøring firma, som i stedet kunne lave en kæmpe facaderenovering på vores hus, så det kunne komme til at se sådan nogen lunde ud igen. Den facaderenovering de skulle lave, tog dog ikke bare en dag men rigtig mange dage, da der lå et kæmpe arbejde bag det.

Firma var klar til at træde til

rengøring

Firmaet vi kontaktede var en stor virksomhed, som holdt til over hele jylland og kørte rundt hvor end man skulle bruge dem. De havde heldigvis masser af tid til min kone og jeg, så vi kunne få vores hus til at se nogen lunde ud igen, ved at få lavet en facaderenovering af det professionelle rengøring firma. Da vi skulle i kontakt med firmaet ringede vi bare ind til dem og fortalte hvad vores problem var. Derefter gik der ti minutter, og så ringede de tilbage med et super godt tilbud, som vi godtog med det samme, selvom der stod på deres hjemmeside, at der godt kunne gå et par timer, før de ringede med et tilbud.

De klarede den helt store facaderenovering

Allerede der tydede det på, at det var et virkelig godt rengøring firma, som vi havde fået fat på. Da firmaet kom og lavede en facaderenovering gik vi straks selv i gang indenfor med den helt store rengøring, da vi vidste det nok ville kunne komme til at tage lige så lang tid, som det tog firmaet at lave en facaderenovering udvendigt på vores hus.

rengøring

Så godt som nyt!

Efter et par dage så vores nye hus straks meget bedre ud. Da firmaet havde ordnet det sidste ved vores facaderenovering lavede de efterfølgende en facaderengøring, så husets facader var klar til at kunne blive malet. Få dage efter malede vi huset i den fineste mørkerøde farve, der stod godt til vores nye sorte tag. Vores rengøring af hus indenfor var også næsten færdig, og nu lignede det jo snart et helt nyt hus. Inden for en uge var vi klar til at flytte ind, og hvad der engang lignede et faldefærdigt hus, var nu klar til at blive beboet igen.

Leave a Reply