Sikkerskopi af din computer

Posted by on dec 31, 2013 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Sikkerskopi af din computer

Sikkerskopi af din computer

Her i sidste uge skulle jeg endelig til at printe min eksamensopgave ud, som jeg har arbejdet på i flere uger. Det var rigtigt dejligt at jeg endelig var kommet dertil, hvor jeg var klar til at printe, og egentligt bare manglede at skrive under, og så aflevere, og så holde en dejlig lang juleferie sammen med min familie. Men et par dage fr jeg fik printet ud, ringede en af mine studiekammerater til mig, og fortalte at den var helt gal for hende, fordi hendes computer var brændt sammen, og hun havde ikke fået lavet en online backup, som vi ellers altid plejer at lave. Hun havde glemt alt om at lave en online backup, og hun ærgerede sig rigtigt meget efterfølgende. Hele hendes opgave var væk fordi hun ikke have lavet en online backup. Jeg syntes det var rigtigt synd for hende, og jeg fortalte hende, at jeg syntes hun skulle anskaffe sig en online harddisk, som hun kunne benytte sig af fremover.

Gode tilbud online

Jeg fortalte hende at jeg kendte en god hjemmeside, hvor man kunne få online harddisk til en god pris, og en online harddisk hvor der var rigelig med plads, og derfor skulle hun ikke begrænse sig efter hvor meget hun har lyst til at gemme. De her backup fra Onlime er også meget populære blandt virksomheder, og mange virksomheder anvender dem, fordi de er rigtig gode til at lave en automatisk backup af de forskellige computer. Har man mange computer i en virksomhed er det vigtigt at få lavet en automatisk backup, således man ikke mister data. Min kammerat syntes det var en god ide, at få lavet en sikkerhedskopi af sin computer.