Smukke og tidløse designs med Kählers vaser

Posted by on jan 29, 2015 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Smukke og tidløse designs med Kählers vaser

Smukke og tidløse designs med Kählers vaser

Der er altid plads til en enkelt lille vase i det moderne danske hjem

De senere år er det danske designmærke og brand Kähler virkelig blevet gjort til folkeeje. Mange har forelsket sig i især kähler omaggio vaser og andet kähler design.
Kähler design go kähler omaggio vaser kan man købe både i mange fysiske butikker men også på internettet. For eksempel kan du køb kähler design her.

Et af nutidens helt store tendenser og fænomener inden for moderne nordisk indretning er helt klart porcelæn. For et par år siden var det vigtigt at porcelænet var mønstret og med mange detaljer i form af påtrykt design og glasur. Så blev det i stedet det helt ensfarvet porcelæn med huller og mærker i, og nu er det meget keramik og fajance, meget gerne med løbet glasur på sådan en lidt tilfældig måde. Alle disse designs er Kähler leverancedygtige i. De kan både vise helt klassiske og meget nordisk inspireret porcelæn, keramik og fajance til det traditionelle og moderne hjem, men de har også, som virksomheden faktisk startede med, mange unikaprodukter som er håndlavet og som der kun findes et par enkelte stykker af. Så kaldes det ikke længere for vaser eller for skåle og den slags. Så kaldes det for kunsthåndværk, fordi der er lagt masser af arbejde og designs i det, og det skal honoreres med respekt og selvfølgelig også en passende tid.
Hvis man ikke er så god til at indrette sig med farver, og hvis alle ens møbler er enten hvide, grå eller sorte eller en andet ensfarvet gennemgående farve, så kan man med fordel købe sig noget kulørt porcelæn og fajance og keramik som man kan pryde hjemmet med, og skabe noget kontrast i rummet. Det er i hvert fald meget billigere at købe et par vaser og en skål end det er at købe en ny sofa eller et nyt reolsystem. Man kan slippe af med et par hundrede kroner og så finde nye ting til hjemmet.