Spejderlivet giver dig viden, venskaber og oplevelser

Posted by on nov 7, 2019 in Sport og friluftsliv | Kommentarer lukket til Spejderlivet giver dig viden, venskaber og oplevelser

Spejderlivet giver dig viden, venskaber og oplevelser

Spejder er en af de mest alsidige fritidsinteresser, der findes, hvor folk i alle aldre kan være med. Allerede som 3-årig kan du starte til familiespejder og herefter kan fortsætte hele livet igennem. Spejderlivet lærer dig ikke kun at samarbejde med andre, det lærer dig også en masse om dig selv og så giver det dig færdigheder inden for friluftsliv, førstehjælp, navigation, madlavning og meget, meget mere.
Viden, venskaber og oplevelser er nogle er de vigtigste ting, du får med i rygsækken som spejder. De ugentlige møder vil ofte tage udgangspunkt i indlæringen af nye færdigheder, som man kan bruge til at optjene mærker eller vinde præmier på spejderløb. De ting, du lærer, kan du bruge hele livet igennem.

https://www.spejdersport.dk/

Det giver vist sig selv, at bivuakbygning, navigation, aflæsning af terrænet o.l. er oplagt at kunne, når du dyrker friluftsliv, men ting som samarbejde, førstehjælp og udholdenhed er færdigheder, som i den grad også kan bruges til at overkomme mange at livets udfordringer. Hvis du synes, det er nørdet at rappelle ned fra bygninger, gennemføre 50+ km lange løb og lære at redde liv, så kan du godt kalde spejderlivet for nørdet. Der er mange, der har forestillinger om, at spejdere bruger al deres tid på at følge gamle damer over vejen, kommunikere med morsekoder og plante træer. Og ja, spejderlivet handler om medmenneskelighed, om at være god mod naturen og om at tilegne sig nye færdigheder, men når man tænker over det, så er det da vist ikke så ringe endda. Især ikke når man tænker over, at netop de værdier og færdigheder kan bruges i hardcore spejderløb, som f.eks. Alligatorløbet, hvor personlige grænser og evner bliver testet til det yderste. Det er ikke uden grund at der er 36.000 medlemmer af Det Danske Spejderkorps fordelt i mere end 400 grupper over hele landet.

Har du planer om en tur i naturen, er det vigtigt med det rette udstyr – hos Spejder Sport finder du alt til turen. De har et stort udvalg i for eksempel backpacker rygsæk, vandrerygsæk og vandretasker, så du har det rette opbevaring til de ting du skal have med på turen – god fornøjelse.