Tag børnene med i teateret og få en anden oplevelse

Posted by on apr 30, 2020 in Uddannelse & Ledelse | Kommentarer lukket til Tag børnene med i teateret og få en anden oplevelse

Tag børnene med i teateret og få en anden oplevelse

Det er ikke kun voksne som kan få oplevelser i et teater, men det kan børn også hos https://refleksion.dk/, som er et teater i Aarhus. Hos teater Refleksion skaber man fortælleringer, som kan opleves af børn. Man kan sætte sig ind i en fantasyverden fuld af mystik, eventyrlige fortællinger og overraskelser. Her er der mulighed for at opleve noget helt unikt og komme ind i en helt anden verden end den man befinder sig i. Kreativiteten har ingen grænser og derfor er det aldrig til at sige, hvad en forstilling vil komme til at byde på, men en ting er dog sikker og det er at man vil opleve dukker og animation, som bliver brugt i forstillingerne til at fortælle historier på en spændene måde for alle børn.

Forstillinger til forskellige aldersgrupper

Som de fleste nok ved eller finder ud af, så opføre og opfatter børn sig helt forskelligt afhængig af hvilken alder de har. Dem som er 2-4 år har brug for en anden fortælling end dem på 6-10 år. Dette tager teater Refleksion hensyn til og opgiver hvilken aldersgruppe de forskellige forstillinger henvender sig til, sådan at børne kan få mest mulig ud af selve oplevelsen. Dette teater i Aarhus har stor erfaring og stor succes og derfor er det også hver at give et besøg til en af deres forstillinger og få en oplevelse man kan tage med hjem.

At gå til teater er en måde hvorpå man måske kan få sine mindste til at gå væk fra skærmen, hvis det skulle være et problem. Så vil de få en anden form for stimulering, der indeholder en kulturel oplevelse, som ikke har med hverken en computer, mobiltelefon eller en tablet at gøre. Det er rent faktisk en fortælling i den virkelige verden. Det kan måske blive en tradition i familien, at skulle besøge teater Refleksion i mens børne er små og hvem ved, måske vil de også gøre dette i deres voksen liv.